Şehit Feridun Yılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe


Vizyon: Ulu önder Atatürk’ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert dahi yoktur” sözünü pusulamız kabul ederek eğitim sistemi içindeki özel gereksinimleri olan bireylerin tüm gelişim alanlarında ilerlemeleri için aktif ve interaktif eğitim ortamlarını sağlamaktır. Vizyonumuzla ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşmak ve misyonumuzu daha etkili ve nitelikli bir şekilde hizmet verdiğimiz bireylere ulaştırabilmek amacıyla hazırladığımız stratejik planımızın oluşturulmasında iç ve dış paydaşlarımızın görüşlerinden yararlanılmıştır.

Misyon: “Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır” sözünden yola çıkarak özel eğitim gerektiren bireylerin bireysel farklılıklarını dikkate alarak, öz bakım ve temel yaşam becerilerini geliştirmeye, topluma uyumlarını sağlamaya yönelik hazırlanmış bireysel eğitim programlarını titizlikle uygulamak, onları hayata hazırlamak, velilerimizin psikolojik anlamda yaşam standartlarını arttırmaktır. Eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, geliştirilen programlarla, en az sınırlandırılmış ortamlarda, özel öğretim yöntem ve araç gereçleri kullanarak, üst öğrenime hazırlanmalarını bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14:00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: İlçemizin değişik bölgelerinden hareket eden servisler her gün 09:00´da okula ulaşır ve 14:00´da öğrencilerimizi okuldan alarak evlerine teslim eder.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (232) 856 0177

Belgegeçer - (232) 856 0177

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitferidunyilmazoeuo1.meb.k12.tr

Adres - YEDİ EYLÜL MAHALLESİ, 5637 SOKAK, NO. 3 TORBALI / İZMİR

Öğretmen :11
Öğrenci :18
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Şehit Feridun Yılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu

Adres - YEDİ EYLÜL MAHALLESİ, 5637 SOKAK, NO. 3 TORBALI / İZMİR

Ulaşım İzmir otogardan Torbalı-İzmir minibüsleri ve İZBAN ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İzmir il merkezine 53km uzaklıktadır.